7 съвета как да намерите евтини самолетни билети

С повече планиране и предвидливост можете да пътувате до вашата обичана дестинация без това да повлияе сериозно на вашия семеен бюджет. В този пост ще се опитаме да представим 7 полезни идеи, които ще ви помогнат да намерите по-лесно изгодни самолетни билети.
1. Обърнете внимание, на рекламите на пътническите авиокомпании, когато рекламират много често пуска промоции и предлагат временно евтини самолетни билети.
2. Проявете гъвкавост в датите за полета. Вторник, сряда и събота би трябвало да са по-евтини дни за летене. Това е валидно и за полети рано сутрин и късно вечер. По празниците билетите винаги са значително по-скъпи. Това е валидно и за сезона на отпускарите.
3. Проучете пакетите на самолетните компании. Обикновено ако наемете кола и купите хотелски престой от самолетната компания, пакета ще ви излезе по-изгодно. Не пропускайте да сравните техните цени и изчислете колко би ви излязло всичко, ако плащате за хотел отделно.
4. Резервирайте предварително. Колкото по-рано купите вашите самолетни билети, толкова по-изгоден ще е вашия самолетен билет. Това е трудно приложимо, отколкото изглежда и трябва да измислите план много преди самата дата на полета, но средствата, които ще спестите ако направите малко усилия си струват.
5. Използвайте сайтове за сравнение на цените на самолетните билети. Проверете в търсачките с ключови думи "самолетни билети цени", "евтини самолетни билети", " изгодни самолетни билети" и други подобни, за които се сетите.
6. Поинтересувайте се дали самолетната компания, с която ще пътувате има програма за лоялни клиенти. Може да се предполага, че и друг път ще бъдете с тази компания, и ако спечелите повече точки вероятно да летите по-евтино или ще имате някои привилегии. Не подценявайте тази възможност.
7. Всеизвестен факт, че едни от най-изгодните самолетни билети се предлагат от нискотарифните компании като: уиз ер,Germanwings, изиджет, Райн еър, Nikiair и други.

1 коментара:

1 node каза...

Намери най- добрите цени за самолетни билети

Публикуване на коментар